Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig pastasallad med tofu och ruccola

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel god sallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan och skölj sedan med kallt vatten, dels för att göra den kall, dels för att den inte ska mjukna mer, vilket den gör när den är varm.
  2. Hacka upp ruccola, gurka och färsk tomat. Strimla dom soltorkade tomaterna samt tärna Tofun. Blanda ihop allting med pastan.
  3. Om du skall servera med en gång så rör även ner löken, men skall salladen förvaras i kylen så vänta med löken till servering, annars blir den mjuk.
  4. Servera med valfri dressing eller vinegrett.
  5. Variation: du kan om du vill ha en ännu matigare sallad byta ut pastan mot kokt, kall potatis och blanda i lite tärnad feta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.