Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rucolaäggröra med skinka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gröna inslag i äggröran gör den inte bara godare, utan också vackrare.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ut mjölet i gräddmjölken. Vispa i ägg, rucola och gräslök. Smält smöret i en teflonkastrull. Häll i äggsmeten. Rör med en trägaffel på svag värme tills äggröran är tjock och krämig. Smaksätt med salt och peppar. Servera med skinka, rostat bröd och sallad. Tips! Istället för rucola kan man ta hackad, lätt förvälld spenat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lazzzzz0 17 januari 2009

    Allt med ägg o skinka är gott. Så därför ser jag fram mot att pröva Din äggröra. terkommer med betyg, när jag lagat o ätit den. Lars.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.