Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rulle med skinka och ädelostkräm

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Matigt och vackert innan man går loss på sötsakerna. När man har gjort julskinkan är det gott att använda tunna skivor av den till rullarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut en stor bit plastfolie. Lägg skinkskivorna omlott till en rektangel på plasten. Blanda ädelost och färskost. Bred ut blandningen i ett jämnt lager på skinkskivorna. Rulla ihop skinkan från långsidan så tajt det går med hjälp av plastfolien.
  2. Lägg rullen i frysen i ca 30 minuter. Ta bort plastfolien och rulla i smulade rosépepparkorn och gräslök. Skär ca 2 cm tjocka skivor med en vass kniv.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.