Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rullströmming med chili

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Jättegott... dillen ger en fräsch och god smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200 grader
  2. Klipp bort ryggfenan på strömmingen och rulla ihop den med skinnsidan utåt.
  3. Lägg rullarna i en smord form. Vispa i hop creme fraiche, grädde och tomatpuré. Blanda i dill och krydda med salt och peppar.
  4. Häll såsen över strömmingen, grädda i 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.