Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Runes fräsiga fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott. Jag använder gärna ugnen så mycket som möjligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i en ugnssäker form - salta och peppra. Skiva och fräs lökarna en stund - lägg över fisken. Häll på 1/2 dl. vitt vin (matlagningsvin går bra) samt 1/2 dl. fiskbuljong. "Koka" i ugnen; 225 grader, ca 12 min.
  2. Blanda sedan ihop grädde, majonnäs + gräddfil, smaksatt med dragonen och häll över fisken. Sikta över ströbröd och gratinera ca 7 min.
  3. Servera med ris eller potatis, gärna pressad och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.