Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ruths Goda Fiskgryta

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jätte god.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fisken i mindre bitar, stek den i margarinet och låt den stekas till den blir klar. Salta och peppra efter behag. Dela fisken i mindre bitar när den är färdigstekt. Ställ åt sidan. Stek baconet ställ åt sidan. Skiva alla grönsaker och stek upp den i pannan tills de blir mjuka häll på fisken och baconet, crème fraiche och grädden. Låt puttra ihop i 3-5 min på sväg värme. Serveras med ris och eventuellt en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.