Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ryggbiff med läckra grönsaker och paprikasmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En rejäl skiva ryggbiff med krispiga grönsaker. Perfekt i vintermörkret.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skala, ansa och skär potatisen, morötterna, palsternackan, bleksellerin och löken i lite mindre bitar.
  2. Finhacka paprikan, blanda den med smöret och smaksätt den med salt och peppar.
  3. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek grönsakerna tills de börjar få lite färg. Salta och peppra och lägg över i en eldfast form. Efterstek i ugnen i cirka 15 minuter.
  4. Stek ryggbiffarma i lite rapsolja i en het stekpanna cirka 2 minuter på varje sida. Servera med grönsakerna och paprikasmöret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.