Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransdressing med röd chili

 
Skriv ut

Den här knallgula dressingen passar till lättkokta varma grönsaker och rotfrukter. Och den passar utmärkt att ge bort i en fin dressingflaska.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka chilifrukten och vitlöksklyftorna. Koka upp tillsammans med vitvinsvinäger, salt och saffran. Låt sjuda några minuter. Låt svalna.
  2. Rör ihop en äggula, honung och fransk senap. Vispa ner vinägerblandningen. Vispa i omgångar ner olivoljan. Förvara kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.