Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranskladdkaka med vit choklad, rom och lingon

 
Skriv ut

En underbar symfoni av smaker. Len och lite kladdig. Perfekt brytning av lite syrligt och sött. Med en klick vispad grädde blir det fest!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en form, 24 cm i diameter. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret tillsammans med saffran. Lägg i chokladen och låt den försiktigt smälta.
  3. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt.Blanda ner rom choklad, siktat mjöl och lingon.
  4. Häll smeten i formen. Grädda på nedersta falsen 35-40 minuter.
  5. Servera gärna med en klick kall grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.