Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransmarinerade kycklingspett

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Att grilla hela kycklingfiléer kan lätt bli torrt, men till grillspett passar kycklingfilén perfekt. Saffran, apelsin och paprikapulver ger både god smak och färg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Portionerna är räknat som bufféportioner.
  2. Blanda ingredienserna till marinaden. Skär kycklingköttet i kuber och vänd ner i marinaden. Låt kycklingköttet marinera minst 2 timmar.
  3. Om du använder grillspett av trä, lätt dem i blöt i kallt vatten så bränner de inte så lätt. Trä upp kycklingköttet på spetten.
  4. Grilla spetten runtom på utegrillen tills de är genomstekta. Krydda med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.