Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftig lingonkaka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Lingonsylt och riktligt med kryddor gör den här pepparkakan alldeles särskilt läcker. Den är både saftig och hållbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugn på 175 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienserna och rör därefter ner lingonsylten, mjölk och det smälta fettet. Häll smeten i en smord och bröad form, rymd ca 2 liter, för kakan blir stor. Grädda i ca 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.