Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftig rulltårta

 
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Glutenfri, dessutom! Med en klick grädde och någon frukt blir det en bakelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggen med sockret till en riktigt tjock och pösig smet. Blanda Pofiber och bakpulver och sikta ner i äggsmeten, rör om.
  2. Bred ut smeten i bakpappersklädd långpanna. Grädda på mittfalsen i 250 grader varm ugn i 6-7 minuter till lagom färg.Stjälp upp på sockrat papper. Pensla baksidan av det andra papperet med kallt vatten, så släpper kakan lättare.
  3. Bred ut mos eller sylt och rulla ihop rulltårtan så att skarven kommer nedåt. Låt den kallna inrullad i papper. Kakan går att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.