Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftiga småbröd

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Saftiga småbröd utan gluten och vanligt mjöl. Ett tips är att tillsätta 200 g skinka i degen så kan du äta brödet utan pålägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa försiktigt ihop crème fraiche, ägg och smält smör med en visp. Riv osten och blanda ner den i smeten. Blanda samman alla torrvarorna och vänd sedan ner dem i äggsmeten med en slev. Låt degen stå och svälla i 10 minuter.
  2. Sätt ugnen på 180 grader.
  3. Forma små bullar i handen med hjälp av en matsked och lägg dem på en plåt täckt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.