Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salami och brie macka

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En macka som går att variera efter eget tycke och smak.Mumsig på picknick eller till lättare lunch, eller kvällsmål.Känns lite lyxigare än en vanlig macka.

Ingredienser

Instruktioner

Dela brödet på mitten så att det går att göra en dubbelmacka. Smöra bägge delarna och bred på dijonsenapen. Lägg på salamiskivorna brieosten tomat och groddar på ena mackan, jamt fördelat ,Lägg över den andra delen så att mackan håller ihop. Brödet kan man variera efter egen smak, liksom grodarna som lätt byts ut mot sallad eller ruccola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.