Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salami och briepaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God på buffebordet, smakrik och lättgjord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till degen . Tryck ut degen i en pajform . Förgrädda pajskalet i 175 grader i 10 - 15 minuter. Lägg salamin i skalet och strö över de strimlade tomaterna och lägg på brieosten i skivor .
  2. Rör ihop mjölk , ägg , salt , peppar och strö över oregano. Ugn 175 grader 30-45 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sarahh 24 februari 2011

    JÄTTE god paj!!! Mumma mumma :)

  • Celina_em 27 mars 2011

    Med pepparsalami blev den oätligt stark.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.