Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med fikon och blåbär

 
Skriv ut

Även detta recept har jag hittat i en trädgårdstidning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grilla zucchini,aubergine,paprika och rödlök i ugnen på 200 grader i ca 20-30 minuter. Blanda grönsakerna med lite olivolja,salt och pressad citron. Vänd ner spenat och blåbär. Servera med fikon och avokadodipp.
  2. Avokadodipp: Mixa urgröpta avokado med vitlöken,ingefära och pressad lime. Färdigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.