Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med gravad lax och wasabisötpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den gravade laxen livas upp av den pepparrotssmakande dressingen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär sötpotatisen i småbitar. Koka dem precis mjuka i vatten.
  2. Lägg upp laxen på 4 tallrikar. Blanda wasabi, olja, vinäger, salt och peppar i en skål. Häll av vattnet på potatisen och spola den lite försiktigt i kallt vatten. Häll på dressingen och rör runt.
  3. Skär sockerärtorna på längden i två eller tre delar. Fördela potatisen, mangobitarna, sockerärtor och salladen och de båda bärsorterna över laxskivorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.