Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med grillad portobellosvamp och chili

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Portobellosvamp kan bytas ut mot stora champinjoner eller kantareller.

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort roten och skär svampen i fjärdedelar. Pensla svampbitarna med olivolja och grilla ca 2 min på varje sida. Krydda med salt och peppar. Kärna ur och strimla pepparfrukten, skala och skär rölöken i ringar. Blanda svampen med pepparfrukt, lök och sallad på ett fat. Blanda samman ingredienserna till dressingen och häll den över salladen strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.