Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad på havets frukter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inga ord för denna! Helt superb!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina bläckfiskringarna. Skölj och klappa dem torra med hushållspapper. Stek bläckfiskringarna i olivolja tills de har fått färg i en riktigt het stekpanna. Salta, peppra och låt svalna.
  2. Blanda ingredienserna till gremolatan.
  3. Blanda försiktigt bläckfisken, musslorna och räkorna i en skål. Vänd ner gremolatan. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Servera salladen som förrätt eller till pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.