Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salvia- och köttfärssås med färsk gnocchi och parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och snabbt.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken och fräs i smör på medeltemperatur tills den är mjuk. Häll upp löken på ett fat. Bryn köttfärsen gyllenbrun i smör. Salta och peppra, pressa på vitlöken, tillsätt löken och salvian. Häll på grädden, buljongen och låt småkoka i 10 minuter. Koka gnocchin eller den färska pastan. Servera salvia- och köttfärssåsen med gnocchin och riven parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.