Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salviafilé med balsamsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag brukar ha hasselbackspotatis till denna rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tjocka skivor. Krydda med salt, peppar och hälften av salvian.
  2. Bryn köttet på båda sidor i smör i en stekpanna. Häll grädde, vinäger och fond bredvid köttet i pannan. Strö över resten av salvian.
  3. Låt allt koka ihop ca 5 minuter. Garnera med salviablad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.