Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Scampisallad med avokado

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt förrätt nu i sommartider.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvera avokadorna och skär dem i klyftor. Lägg sparrisen i kokande vatten någon minut tills den mjuknar något. Låt rinna av och svalna.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna. Pressa ner vitlöken och lägg i scampistjärtarna. Fräs hastigt på medelstark värme tills de är genomstekta. Tillsätt persilja, citronsaft, salt och peppar.
  3. Fördela salladen i botten på 4 glasskålar eller på 4 assietter. Lägg avokadoklyftor ovanpå och därefter scampi och sparris. Garnera med citronklyfta.
  4. Rör samman romdressingen och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.