Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Scrambled eggs de lux (äggröra)

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En lite mer finfördelad äggröra med lite mer "sås", en som min son (6 år) bara älskar. Sonens självklara helgfrukost, när han själv får välja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa upp äggen. Tillsätt mjölken och grädden, rör gärna med träslev så du har kontroll på kastrullens botten så du slipper bränna den. Smaka av med crème fraiche, salt och vitpeppar.
  2. Servera gärna ugnsstekta knapriga bacon till denna, även om sonen föredrar köttbullar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.