Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sej under citron- och chutneytäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sejfilé tillsammans med mango och skinka och ett täcke av mango chutney och finrivet citronskal är ett spännande och fräscht sätt att tillaga fisken på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225ºC. Skär fisken i 2-3 cm stora bitar. Skär skinkan i små tärningar.
  2. Lägg fisken i botten på en smord ugnssäker form. Strö över ½ tsk salt. Strö över skink- och mangotärningar.
  3. Blanda chutney, citronskal, 4 msk olivolja och chiliflakes i en skål. Bre röran ovanpå fisken. Strö över osten. Ställ in i ugnen i 15-20 minuter.
  4. Servera gärna med couscous eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.