Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sejfilé med senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad rätt som går snabbt och enkelt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Se till att fisken är tinad när du börjar laga maten. Smörj ungsform med olja och lägg i fisken. Skiva purjolök och morötter i tunna skivor för kortare tillagningstid. Blanda med fisken. Salta och peppra fisk.
  2. Blanda matlagningsgrädde och senap. Peppra med svartpeppar. Häll över fisk och grönsaker. Späd eventuellt ut med lite vatten ifall du tycker att du får för lite sås.
  3. Sätt in i ugn på 225 grader i mitten av ugnen i minst 20 min. Kolla med jämna mellanrum fiskens konsistens tills den känns genomkokt. När fisken är genomkokt, är grönsakerna med största sannolikhet också färdiga.
  4. Servera tillsammans med kokt potatis och sallad. Gott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.