Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Selleribåtar med ostkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färgrikt, krispigt och nyttigt. Selleribitar fyllda med färskost, oliver och cornichoner, blir en succé på festen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färskosten med cornichoner, oliver, persilja och citronskal till en jämn och slät kräm. Täck över med plastfolie och ställ in i kylen fram till användning.
  2. Ansa ändarna på selleristjälkarna med en vass kniv. Använd en vass kniv eller en potatisskalare och skala av de yttersta grova trådarna på stjälkarna. Skär sellerin i jämnstora bitar, ca 3-4 cm långa.
  3. Portionera upp ostkrämen på selleristjälkarna och garnera med citronskal. Servera på fat så att gästerna kan ta med fingrarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.