Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsgratinerad blomkål med tomatsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Riktigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Ansa och koka blomkålen halvmjuk i lättsaltat vatten. Låt rinna av och ställ dem på ett ugnssäkert fat.
  2. Blanda creme fraiche och senap och bred över blomkålen. Strö över osten. Gratinera mitt i ugnen ca 10 minuter.
  3. Tärna tomaterna smått. Ansa och finstrimla löken. Blanda tomater, lök och kapris. Servera blomkålen med salsa och minibaguetter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.