Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsmarinerad kyckling med rotfrukter.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Goda smaker!

Ingredienser

Instruktioner

Skär filéerna i bitar. Blanda senap, mjölk, grädde, vitlök och crème fraiche. Smaka av med salt, peppar och franska örtkryddor. Lägg i kycklingfiléerna och låt dra i ca 15 minuter. Skala och skär rotfrukterna i strimlor. Skölj och hacka purjolöken. Fräs purjo och rotfrukter i smör i ca 5 minuter. Häll över kyckling och marinaden och låt puttra i ca 15 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.