Allt-i-ett-rätt med kyckling och diverse rotfrukter
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
När används barbequemarinaden?
jag undrar också när barbequemarinaden?ska användas
jag tror att den ska i tillsammans med oljan och sen får man ju blanda runt med kycklingen.. men det är bara vad jag tror :P det ser jätte gott ut ! // johanna.ham
Jag lät kycklingen ligga i marinaden medan jag gjorde iordning grönsakerna. Sen lade jag kycklingen överst och hällde på resten av marinaden. Jättegott blev det fast jag hade varken morötter eller palternackor utan jag tog lök, purjolök, vitlök och paprika tillsammans med potatisen. Enkelt och smidigt, det här gör jag fler gånger!
Visst. Man kan ju variera ett recept lite som man själv vill, det är ju bara ett tips hur man kan göra.
Håller med, Evaldo! Det är ju det som är så roligt med Matklubben tycker jag, man får så mycket inspiration. Jag brukar också göra kyckling med rotsaker, rotlåda kallat här hemma. Jag brukar har kålrot och sötpotatis också, sen använder jag olivolja med smak av vitlök och chili. Möjligheterna är oändliga med såna här fantastiska rätter!