Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesammarinerad rostbiff med brödsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En super snabb lunch- eller middagssallad, klar på en kvart. Packa rostbiff, bröd och sallad var för sig om du vill ta med den i picknick korgen, annars blir den blöt och kladdig. 430 kalorier per portion 18 g fett 31 g protein 32 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta sesamfrön i en torr, het stekpanna tills de fått fin färg. Blanda lime, fisksås och peppar. Skär rostbiffen i strimlor och lägg i en skål. Ringla över dressingen och strö på sesamfrön.
  2. Skär brödet i stora tärningar, rosta det i en torr, het stekpanna tills de är knapriga och fått fin färg. Låt svalna. Skär tomaterna i stora bitar. Blanda olja, lime och salt i en skål. Vänd i bröd, tomater och sallad. Blanda ner rostbiffen. Servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.