Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesampanerad kycklingkebab

 
Skriv ut

Låter gott

Ingredienser

Instruktioner

Skär bacon och kyckling i mindre bitar. Hacka dem i matberedare med kniv. Vispa samman ägg, majsstärkelse, salt och sambal oelek. Häll ner det i matberedaren och blanda till en smidig färs. Forma smeten runt grillpinnarna och rulla dem i sesamfrön. Stek dem ca 5 min i stekpanna, eller tills de är genomstekta. Vänd dem då och då. Blanda samman såsen. Servera spetten med sås, kokt ris och wokade grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.