Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sjömansbiff i tryckkokare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det perfekta sättet att göra sjömansbiff, Mört så det faller sönderutan att vara sönderkokt. Dessutom tar det inte någon tid...

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatis och lök. Skär köttet och potatisen i 1 cm tjocka skivor och löken i tunnare skivor. Bryn köttet och löken. Vispa ur stekpannan med öl till sky. Varva kött, lök och potatis i tryckkokaren – krydda på varje lager med salt och nymalen peppar. Häll på skyn och koka under tryck i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.