Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink- och ostpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En blandning av goda mjölsorter till pajskalet och en krämig fyllning, gör denna paj till en favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser till pajdegen. Tillsätt smöret och nyp ihop med fingrarna till ett smul. Häll i vattnet och blanda till en smidig deg. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter och nagga med en gaffel. Ställ in i frysen i ca 10 minuter. Förgrädda mitt i ugnen i 10 minuter.
  3. Vispa äggen lätt med mjölken och tillsätt salt och peppar. Fördela skinka, ost, lök och oliver i pajskalet och klicka i peston. Toppa med hyvlad zucchini och häll över äggstanningen.
  4. Gratinera mitt i ugnen ca 35 minuter. Servera pajen med en grön sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.