Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink och ostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God vardagsrätt och enkel att släng aihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn margarinet i en kastrull. Rör ner mjölet och vispa runt tills det blir en jämn smet. Häll ner mjölken och låt koka upp. Salta och peppra. Rör om under tiden. Häll i grädde. Häll i den strimlade skinkan och koka ett par minuter tills den blivit varm. Ta kastrulen från spisen och lägg ner den rivna osten. Rör om tills osten smält. Såsen kommer att bli väldigt tjock och krämig, vill man ha den lösare så häll i mer mjölk. Salta och peppra mer vid behov.
  2. Servera till pasta, med ett gott vitlöksbröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.