Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinka och sparris på risbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Snabb och enkel rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnstemp ca 200 grader
  2. Bottna en ugnsfast form med det kokta riset. Rulla in ost och sparris i det rökta köttet. Lägg rullarna ovanpå riset. Fördela tomater på ris och kött. Häll över såsen och lite av sparrisspadet.
  3. Gratinera i ugn cirka 12-15 minuter
  4. Variera innehållet i köttet med kryddad färskost, t.ex. vitlök och örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.