Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinksallad med äpple

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En färgsprakande och nyttig sallad som du gör i ett naffs. 380 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka risonin, spola den kall och låt rinna av.
  2. Blanda olja, vinäger, senap och persilja i en stor skål och vänd ner äppelstrimlor, cornichoner, gurka och risoni.
  3. Lägg upp skinkskivorna på 2 tallrikar, lägg salladen ovanpå och strössla över nötter och granatäppelkärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.