Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinksås med ädelost

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En sås som blev till då jag städade ur kylskåpet på varor som var på väg att gå ur tiden.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och finhacka löken. Strimla skinkan. Förkoka broccolin ett par minuter. Fräs löken genomskinlig och mjuk. Låt skinkan fräsa med ett par minuter. Tillsätt creme fraiche och grädde och smula ner osten och låt den smälta. Tillsätt broccolin på slutet och smaka av med salt och peppar. Servera med nykokt pasta och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.