En ny variant på köttfärsbiffar. Enkel att göra och himla god.
Instruktioner
- Skär småfranskan i små tärningar och lägg dem i blöt i ljummet vatten.
Ansa, skölj och finhacka vårlöken.
Skölj och torka persiljan. Hacka bladen fint.
Hetta upp 1 msk olja i en stekpanna. Fräs lök och persilja och ställ åt sidan.
Tärna osten fint eller riv den grovt.
- Krama vattnet ur brödtärningarna. Lägg dem tillsammans med färs och ost i en skål.
Tillsätt ägg och lök samt persiljeblandningen.
Blanda noggrant. Smaka av med salt och peppar.
Forma 8 biffar av färsen.
- Smält matfettet i en stekpanna och stek biffarna på båda sidor på medelvärme, 15-20 minuter.
- Såsen: Lös upp stekskyn med hjälp av vinet. Blanda youghurt och grädde och vispa ner det i skyn.
Låt koka samman. Smaksätt med soja, sherry och vitpeppar.
Publicerat den
30 november 2007
Liknande recept
Skriv kommentar