Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smal Aioli med potatis

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett bra alternativ till den annars ganska feta aiolin. Enklast gör man den här såsen i en liten matberedare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i bitar
  2. Lägg bitarna i en matberedare och knägg ner ägget.
  3. Pressa i vitlöken, 1 eller 2 klyftor efter smak.
  4. Mixa allt några sekunder och stanna maskinen. Sätt i gång matberedaren igen och häll samtidigt oljan genom tubröret. Låt allt blandas det tar bara några sekunder. Smaksätt till sist med salt, peppar och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.