Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Folietorsk med aioli

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

God foliefisk med nyttiga grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken, vik ihop filéerna, salta och lägg dem på ett par aluminiumfolieark. Mjufräs purjon och moroten tills vätskan kokat in. Lägg grönsakerna och tomaterna på fisken. Vik ihopp till tätslutande paket och lägg i en ugnsfast form. Ugnsbaka i 200 grader i ca 15-20 minuter. Blanda samman 1½ dl matlagningsyoghurt, ½ dl lättmajonnäs och 1-2 krossade vitlöksklyftor. Servera med kokt potatis och sallad eller rivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.