Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig miniomelett till förrätt

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Till 8-10 plättar:

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman ägg, vatten, chili, salvia och salt. Häll omelettsmeten i ett plättjärn och grädda tills varje plätt är lagom stel men fortfarande krämig.
  2. Dela, kärna ur och skär avokadon i små tärningar, pressa över lite citronsaft. Fördela mjukost och avokado på den varma lilla omelettplätten. Dekorera med en dillvippa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.