Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig vinbärskaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

En härligt kladdig kaka som mina ungar älskar

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker pösigt. Rör i resten av ingredienserna (utom bären) och häll smeten i en bröad form med löstagbar kant. Strö de röda vinbären ovanpå. Grädda i 190 grader i 30 minuter. Kakan ska vara kladdig och seg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • stinapettersson 7 augusti 2009

    Smaskens. Det går bra att minska på sockret, det blev lika gott, bara lite syrligare. Jag åt halva kakan själv på den kväll. =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.