Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsbakelser

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

O så gott - både till kafferepet och till efterrätt. Och snabbt gjort är det också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina smördegen och dela den på mitten. Kavla ut varje del lite grann. Grädda på plåt 200 grader ca 15 minuter. Låt svalna och dela varje smördegsbit i lock och underdel.
  2. Fyll underdelen med ett par matskedar vaniljkräm och skivad frukt, t ex jordgubbar och kiwi. Lägg på locket och pudra florsocker över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.