Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsinbakad kassler med champinjonsås

 
Skriv ut

=)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram och tina ev. fryst smördeg. Ställ ugnen på 220 grader. Koka riset enligt anvisningar på paketet. Skiva kassler och bred på med crème bonjour emellan skivorna. Ställ upp dem tillsammans och baka in dem i smördegen. Vispa ihop ägget och pensla hela smördegen, strössla över sesamfrön, och ställ in i ugnen.
  2. Under tiden gör du champinjonsåsen: tvätta och skär svampen i små bitar. Hetta upp en stekpanna med smör, när smöret har tystnat, häller du ner den hackade scharlottenlöken och svampen. När svampen blivit gyllene och löken glansig häller du över grädde, smula ner en halv buljong och en tsk soja, låt allt sjuda upp några minuter. När den inbakade kasslern fått fin gyllene färg (ca 30 min) så ta ut och skär upp den och sedan klart att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.