Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsrullar med fetaost

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Som tilltug till drinken på buffèn eller ostbrickan. Lite pillerarbete men man kan göra dem lite i förväg och förvara dem i kylen tills det är dags att grädda dem. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

Halvtina smördegsplattorna och kavla ut dem till måttet 14x26 cm och dela sen varje platta i fyra delar. Sätt fyllningen på plattorna och peppra innan man viker in kortsidorna och sen rullar i hop dem till en hård rulle. Lägg skarven ner mot den bakplåtsklädda ugnsformen och pensla dem med uppvispat ägg. Grädda i 10 min i 225 grader och sätt plåten mitt i ugn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.