Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåstårta med räkor och lax

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En underbar smörgåstårta att bjuda på vid lika olika tillfällen

Ingredienser

Instruktioner

Hacka räkorna till fyllning 1. Skala och hacka ägg och avokado. Blanda räkor, ägg, avokado med gräslök, dill, crème fraiche och kesella. Smaka av med salt och peppar. Till fyllning 2: Mosa laxen och blanda med gräddfil och ärtor. Smaka av med salt och peppar. Kantskär bröden och lägg tre av dem bredvid varandra. Bred på fyllning 1. Gör samma igen, bred på fyllning 2. Lägg sista lagret med bröd och tryck ihop. Vispa grädden och blanda crème fraichen , majonnäsen och dill. Bred över och runt om tårtan. Garnera med sallad, räkor, lax och ägg, rom och citron

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.