Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörstekt abborre med grön ärtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grön ärtsås är gott till abborren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta, peppra och stek fiskfiléerna i smör ,ca 1-2 minuter på varje sida i stekpannan.
  2. Ärtsås: Fräs vitlök och ärter i smör ca 1 minut. Späd med grädde och mixa till en ganska tjock sås. Salta och peppra.
  3. Servera med färskpotatis, sallad och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.