Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörstekt gös med slungad gurka och potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott! Gösen serveras tillsammans med trattkantareller samt skirat smör med smak av pepparrot samt gräslök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och koka i 10 minuter. Skala och kärna ur gurkan. Dela i centimeterstora bitar. Stek potatisen och gurkan i smör tills den har fått lite färg. Salta och peppra.
  2. Stek gösen i smör. Salta och peppra efter behag.
  3. Skirat smör: Smält smöret. Häll i pepparroten och gräslöken i det smälta smöret.
  4. Förväll och smörstek trattkantarellerna. Klart att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.