Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med rabarber!

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket god som alla kan göra!:)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Du börjar med att sätta på ungen på 225 grader.
  2. Sedan så blandar du ihop smuldegen i en bunke.
  3. Häll i lite fett i en ungssäkert fat och sedan så häller du i fyllningen (skivade rabarber).
  4. När fyllningen ligger på plats så häller du i degen. Sedan är det bara att lägga den i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.