Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smultronsorbet med vit chokladcheesecake med nöttopping

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bäst är om man har en glassmaskin men det går även bra utan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smultronsorbet: Koka upp vatten och socker, tillsätt glykosen och rör tills den har smält. Blanda ner smultronpurén. Sila och kör i glassmaskin. Om du inte har en glassmaskin, ställ in sorbeten i frysen och ta ut och vispa en gång i halvtimmen, ca 4 gånger.
  2. Chokladcheesecake: Smält vitchoklad, philadelphiaost och grädde. Låt svalna något. Tillsätt ägget. Fördela i portionsformar och baka av i ugn på 100 grader i ca 40 minuter. Ställ sedan kallt.
  3. Finhacka nötterna och strö blandningen över cheesecaken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.